Menukort


Menukort – sammensæt selv din menu til din næste fest

Menukort til dit selskab, din fest eller blot en lille kom sammen med vennerne fra folkeskolen. Sammensæt selv din menu

Forret

1. Farinmarineret laks med sennepsfløde og syltede urter Kr. 89,-
2. Røget laks med citronfløde og rogn Kr. 79,-
3. Koldrøget laks med citron og flødestuvet spinat Kr. 85,-
4. Røget ørred på salat med røræg og flødestuvet spinat Kr. 85,-
5. Tarteletter med høns i asparges Kr. 69,-
6. Tapastallerken med sydlandske specialiteter Kr. 95,-
7. Hønsesalat på salat med ananas og ristet bacon Kr. 65,-
8. Fisketallerken med 3 slags fisk og dressing Kr. 95,-
9. Roulade af kylling med soltørret tomat og saltbagte mandler Kr. 85,-
10. Laksefarseret rødspættefilet med rejer, kaviar og asparges Kr. 85,-
11. Varmrøget mandellaks med persilleolie og sprødt Kr. 79,-
12. Serranoskinke med sprød salat, pesto og melon Kr. 75,-
13. Sprød butterdej med marinerede rejer og salat Kr. 89,-
14. Tunroulade med rejer, syltede rødløg og dressing Kr. 69,-
15. Rejecocktail med sprød salat og dressing Kr. 79,-
16. Røget dyrekølle med spinattimbale og urtedressing Kr. 89,-
17. Tunmousse med rejer, citron og dressing Kr. 65,-
18. Jordskokkesuppe, kartoffelsuppe eller fiskesuppe Kr. 85,-

Hovedret

1. Kogt oksekød med peberrodssauce og solbær Kr. 145,-
2. Rosastegt kalvefilet med årstidens grønt og mild pebersauce Kr. 199,-
3. Kalvemedaljon med røget svampesauce og grønt Kr. 205,-
4. Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær og surt Kr. 159,-
5. Helstegt oksemørbrad med timbale og rødvinssauce Kr. 199,-
6. Flæskesteg med svesker, æbler og hjemmelavet rødkål Kr. 155,-
7. Krydderstegt nakkefilet med årstidens grønt og dijonsauce Kr. 145,-
8. Gammeldags oksesteg med glaserede løg og grønne bønner Kr. 159,-
9. Oksefilet med råstegte kartofler og barbecuesauce Kr. 179,-
10. Urtefarserede kalkunbryst med ristede kartofler og sauce Kr. 159,-
11. Indbagt svinemørbrad med grøntsager, kartofler og sauce Kr. 159,-
12. Krydderstegt lam med bagte rodfrugter og æble/mynte tzatziki Kr. 179,-
13. Unghanebryst med lys estragonsauce og årstidens grønt Kr. 199,-
14. Buffet som hovedret med 3 slags kød, salater, kartofler og brød Kr. 225,-

Dessert

1. Pernodsyltede figner med rørt is Kr. 85,-
2. Sprød nøddekurv med is, frisk frugt og pynt Kr. 79,-
3. Islagkage med karamelcreme og bærkompot Kr. 79,-
4. Fløderand med vaniljeis og frisk frugt Kr. 69,-
5. Panna cotta med is og råsyltede bær Kr. 85,-
6. Fromage/Trifili efter eget valg Kr. 69,-
7. Chokolademousse med skovbærsirup og sprødt Kr. 85,-
8. Pandekager med bærkompot og vaniljeis Kr. 85,-
9. Brownie med hvid chokolademousse og passionsfrugt Kr. 89,-
10. Chokoladekage med bærkompot og is Kr. 85,-
11. Pære Belle Helene med burbon vaniljeis og chokoladesauce Kr. 69,-
12. Desserttallerken med kage, frisk frugt og is Kr. 89,-
13. Dessertbuffet med forskellige kager, frisk frugt og is Kr. 109,-

Natmad

1. Klar suppe med kød- og melboller Kr. 65,-
2. Aspargessuppe med kødboller Kr. 65,-
3. Grovboller med pålæg og ost Kr. 85,-
4. Æggekage med sprød bacon, tomat og purløg Kr. 85,-
5. Tærter med salat og dressing Kr. 69,-
6. Biksemad med spejlæg eller bearnaise Kr. 85,-
7. Croissanter med forskellige salater Kr. 69.-
8. Ostebord med kiks, frugt og groft brød Kr. 89,-
9. Frikadeller med kartoffelsalat Kr. 75,-
10. Hot Dogs (2 stk.) med tilbehør Kr. 75,-
11. Pandekager med oksekødsfyld og salat Kr. 75,-
12. Labskovs med rødbeder og rugbrød Kr. 85,-
13. Pulled pork burger med coleslaw Kr. 85,-