Om os


Brædstrup Kro – absolut et besøg værd

Brædstrup Kro er bygget i år 1809 og er nænsomt blevet renoveret. Kroen har en hyggelig atmosfære, hvor man kan nyde god mad i rolige omgivelser, holde en uforglemmelig fest eller overnatte på et af kroens enkel værelser.

I dag er kroen ejet af brødrene Jan Bilstrup, Ole Bilstrup og Torben Bilstrup, hvor den daglige ledelse varetages af Christina Pedersen.

Kroen har en hyggelig og velbesøgt krostue, der har åbent året rundt. Her kan man nyde drikkevarer, en kop kaffe eller vælge noget at spise fra vores menukort. I sommermånederne har vi slået parasollerne op på vores store terrasse, der ligger i forbindelse med krostuen. Her er vi klar til servering i det fri.

Det er også muligt at holde fest i et af de tre flotte selskabslokaler. Her er vores dygtige personale klar til skabe en god stemning og servering, så I får en uforglemmelig oplevelse.

Endelig har kroen 8 små og enkle dobbeltværelser, som lejes ud hver dag hele ugen.

Har du spørgsmål til os, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på telefon, mail eller brev. Det er også muligt at følge os på Facebook.

Brædstrup Kro I/S
Nørregade 11
8740 Brædstrup

Telefon: +45 7575 3354

Mail: info@braedstrup-kro.dk