Om os


Brædstrup Kro

Der arbejdes på, at Brædstrup Kro skal erstattes med almennyttige boliger. Der er ikke sat en dato, så indtilvidere tages der selskaber ind til den 31. marts 2019.

Kroen lukkede den 31. marts 2019.

_________________________

Brædstrup Kro er bygget i år 1809 og er nænsomt blevet renoveret. Kroen har en hyggelig atmosfære, hvor man kan nyde god mad i rolige omgivelser, holde en uforglemmelig fest eller overnatte på et af kroens enkle værelser.

I dag er kroen ejet af brødrene Jan Bilstrup, Ole Bilstrup og Torben Bilstrup, hvor den daglige ledelse varetages af Frank Nielsen.

Kroen har en hyggelig og velbesøgt krostue, der har åbent året rundt. Her kan man nyde drikkevarer, en kop kaffe eller vælge noget at spise fra vores menukort. I sommermånederne har vi slået parasollerne op på vores store terrasse, der ligger i forbindelse med krostuen. Her er vi klar til servering i det fri.

Det er også muligt at holde fest i et af de tre flotte selskabslokaler. Her er vores dygtige personale klar til skabe en god stemning og servering, så I får en uforglemmelig oplevelse. Ønskes der at feste hjemme i vante omgivelser, så kan vi også levere mad ud af huset til favorable priser  – alt lige fra buffet til smørrebrød.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på telefon, mail eller brev. Det er også muligt at følge os på Facebook, hvor der kan følges med i, hvad der sker på kroen.

Brædstrup Kro
Nørregade 11
8740 Brædstrup

Telefon: +45 7575 3354

Mail: info@braedstrup-kro.dk